Tuesday 23 February 2016

Ski Závadka / Report #02

Hneď na druhý deň prevládalo viac menej znechutenie z toho čo sme sa sľúbili splniť.. Teda písať reporty..

Lyžovať na Telgárte - Ski Telgárt - bol opäť návrat po mnohých rokoch a v princípe to tak aj vyzeralo - bez zmeny.. Málo snehu a fakt, že väčšia časť areálu bolo v podstate rozmočené blatové oranisko.. Neveštilo to nič dobré. Znechutením sme sa naplnili už prístupom k vyššiemu z dvoch vlekov - po oranisku v lyžiarkach.. Celé zle.. A do toho sa rozpršalo.. Vysoká teplota a skôr skôr než neskôr sme to celé zabalili..

Niečo sme polyžovali, v Telgárte sa môžu pýšiť potenciálom čiernej, pomerne slušnej zjazdovky - žial je to jediná vec ktorou sa vedia pochváliť.. Na strane druhej - prax potvrdzuje, že dnes sa na Facebooku dá vykúzliť aj malý dôveryhodný zázrak v komunikácii s vonkajším svetom. Treba len veriť vlastnému úsudku, predpovedi počasia a web kamere..

Čo sme vladtne od tohto celého očakávali? Aký zázrak alebo nečakanú zmenu? Pýtame sa samých seba.. Potvrdzuje sa že zle nastavené očakávania sklamávajú.. Ale aj s tým sa dá na sebe pracovať - je to pôda na zlepšovanie - odhadov aj sebadôvery.

Ak by sme sa viacej tento týždeň neozvali, asi chápete prečo - že vlastne nie je o čom..

Zajtra nové vstávanie, nová nádej, nové odhodlanie, nová šanca a hlavne nový sneh ak bude platiť predpoveď že má v noci snežiť.. Zatiaľ za oknami prší..

No comments:

Post a Comment