Friday 29 July 2016

AMATECH - GIRO LF Loma - PREVIEW



Nejaký čas sme boli v núdzi v základných tzv. “kontaktných bodoch” s našimi bicyklami - inými slovami, rukavice nám doslúžili.. zostarli.. aj sa potrhali. Už to bolo skutočne na hanbu.




Náhodne, v rámci možností sme prechádzali cyklo obchody, aby sme si v podstate ujasnili jednu základnú premisu - že problematike a anatómii rukavice ako príslušenstva cyklistu sa skutočne - v detaile a premýšľaní - venuje len veľmi málo značiek. Dve látky v tvare obkreslenej ruky s prstami, spolu zošité po obvode, z jednej strany reklamne potlačené na najlacnejšom FUNKČNOM materiály ani z ďaleka za dobrú rukavicu nepovažujeme - odhliadnuc od jej cenovky za BRANDING. Selekcia sa rýchlo zúžila na niekoľko značiek, ktorých dostupnosť však bola významne limitovaná v kamenných obchodoch. A predsa - rukavicu len tak nekúpime cez INTERNET..


Teda GIRO LF Loma bola naša konečná voľba - teda je to síce ženská verzia rukavíc sediaca Lucii, ale sedí aj Petrovi a tak sme neváhali. Minimalistický, zároveň však vysoko funkčný a anatomicky tvarovaný dizajn - to sú základné charakteristiky. V princípe úplne minimálne, až žiadne tlmenie gélom alebo podobná vychytáva. Len extrémne dobre (na naše ruky) anatomicky tvarované a členená rukavica od ktorej máme z hľadiska pretekania len tie najväčšie očakávania!

GIRO LF Loma - PREVIEW
Ženský strih v podstate podčiarkuje svoju identitu aj pre mužskú anatómiu. Peter hľadal niečo čo nemusí v mužskej veľkostnej škále mať označenie SMALL aby bolo FIT - pekne sediace na ruku. Tešíme sa z toho, že nakoniec je to GIRO ktorému sme dali prednosť.

Len včera sme ich kúpili, preto tá - PRE - PREVIEW. Len čo sa zašpinia v prvých prašných a mokrých dňoch, nasajú potom a niekoľko krát sa vyperú bude aj to správne - RE - REVIEW..


Prvý záťažový test už túto Sobotu v Stupave!

No comments:

Post a Comment