Friday 27 April 2018

PRE-RACE / ŠKODA Svätojurský MTB maratón 2018


Už tradične je tu začiatok sezóny vo ktorý je korunovaný nádherným pretekom vo Svätom jure a už tradične.. nie takto sme to nechceli napísať, že tradične je niečo zase v neporiadku..


Chystáme sa zajtra, avšak všetky možné tlaky zo všetkých možných strán znamenajú aj menej kilometrov v nohách v úvode sezóny, aj horšiu zimu - teda odborne povedané zimnú prípravu.. aj celkovo horšie nastavenie mentálne. A keďže veľká časť preteku sa odohráva práve v hlave, čakáme že zajtra to bude náročné po tejto stránke nie fyzickej.

Fyzicky sa vcelku tešíme aj keď s určitými limitmi ale sme odhodlaní dať do preteku, v ktorom sú v podstate naše najobľúbenejšie úseky Karpát, úplné maximum! Príjemné prevýšenie a nie veľmi technicky náročná trať predurčujú na rýchly pretek v ktorom budú dominovať odvážni pretekári a pôjde sa maximálne na kondičku. Tak si skúsime tú našu porovnať s ostatnými ale hlavne nezabudnúť si to celé poriadne užiť.

Je mierne popršané z pred pár dní, dnes bolo slnečno a zajtra by to malo teda na karpatských trailoch v okolí Svätého Jura a Bieleho Kríža excelentné.

Čaká nás overená klasika..

Peter / Lucia / Stredná trať / 42 km / 1200 m

Pozdravujeme všetkých a tešíme sa na celú sezónu 2018!

No comments:

Post a Comment