Friday 25 May 2018

PRE-RACE / Kellys Bikefest Maratón Kálnica 2018



Spravili sme čo bolo v našich silách - hlavne tých MENTÁLNYCH - pre to aby sme sa pripravili na nasledujúci víkend v Kálnici. Znamená to že sme natlačili zopár dlhších výjazdov na ceste aj v hore do posledného týždňa aj za cenu toho, že to nebolo vždy len v pohodičke a pokoji.


Pojazd na bicykli na 2 alebo 3 hodinky nie je nič vhodné keď na stole sa kopí práca, ktorá je veľmi neistá a je jej mnoho. V tomto kontexte budeme mať asi najväčší hendikep v Kálnici za všetky posledné roky.
Pretek bol neistý pre nás pretože sme tam mali v pláne veľmi milú udalosť, ktorá sa však posunula na iný termín a tak sa nám víkend uvoľnil a reagovali sme okamžite prihláškou v neistote nenajazdených, nenatrénovaných kilometrov.



Peter / Lucia / Veľký okruh / 49 km / 1716 m



Piatok a Sobota sa preto nesie už v znamení oddychu, sme si to v minulosti overili, že tie 2 dni pred týmto náročným pretekom sú veľmi dôležité a tak sa zariadime. Momentálne nás sprevádza v Bratislave a aj v Kálnici mohutný dážď, čo je niečo podobné ako po minulé roky. Veríme, že to bude vo výsledku PROSPEŠNÉ keď mierne zmáčaná horská trasa by mohla byť v Kálnici a okolí veľmi príjemná na jazdenie.



V zásade sa tešíme s rešpektom na Nedeľu. Čaká nás aj technicky náročná trať, dlhá v kilometroch a náročná aj v kontinuálnom stúpaní na samotný Inovec. Obávame sa veľmi kŕčov v nohách ktoré nás trápili na preteku vo Svätom Jure (z ktorého veríme že POST-RACE REPORT bude čoskoro).
Máme mnoho dôvodom kvôli ktorým by sme sa mali tešiť na pretek v Kálnici. Zároveň aj mnoho neovládateľných dôvodov v hlave ktoré nám to vôbec neuľahčujú.


Zostáva nám len veriť, že pretek a atmosféra Bikefest-ivalu v Kálnici nám napomôže postaviť sa na štart s úsmevom a hlavne chuťou si dobre zajazdiť v krásnom prostredí.
SaveSave

No comments:

Post a Comment