Monday 23 May 2016

Weekend Triple



Posledný víkend nám síce toho veľa digitálne na STRAVA nepribudlo, ale v za to v nohách to cítime.. Čo teda? Ideme sa chváliť? Nie chváliť sa nejdeme, len si ideme do nášho diára poznačiť posledný víkend..



PIATOK
21/05/2016

Pracovný týždeň sme sa rozhodli zavŕšiť tréningovou jazdou na petržalskej hrádzi. Tam vždy máme zmiešané pocity lebo - veľa ľudí - lebo ohľaduplnosť k druhým - lebo celé je to taká FANCY bratislavská promenáda, ale sťažovať sa nechceme, je to jedinečné SVETOVÉ športovisko! Jedinečné miesto Bratislavy!


S tým, že si chceme zatrénovať asi súhlasila aj METEOROLÓGIA a krásne nás vo vysokých 35 km rýchlostiach hnal vietor smerom na Čunovo.. A teraz asi už viete, čo bude nasledovať - cesta naspäť proti vetru.. Takto dlho sme sa už poriadne na hrádzi nevytrápili - teda pardon - takto dobre sme si už dlho na hrádzi nepotrénovali!!!

SOBOTA22/05/2016


Tu sme si dopriali MTB, teda Koliba a okolie v takom príjemnom tempe sme nastúpili zopár výškových metrov, tradičným nástupom cez Koziarku, zlým - teda neoblúbeným zjazdom k Sanatóriu a okolím Kačínu smerom na Malý Slavín, náš obľúbený príjemný - voláme ho "500-metrový singletrack” a hlavným širokým chodníkom okolím Chlmca smerom domov. Celkovo asi 30 km v príjemnom, no blatovejšom teréne ako sme celkovo čakali.. Teda teraz nás čaká umývanie horských bicyklov a aj celková technická príprava na nadchádzajúci víkend.


Bolo to celé veľmi príjemné, aj tempo bolo také tréningové, len to blato nás trochu prekvapilo - máme predsa to lokálne VEDENIE - že vieme - že okolie Koliby rýchlo preschne po daždi - avšak nie v okolí Kačína..

NEDEĽA23/05/2016


S Nedeľou máme taký trochu problém, že ako vlastne vypnúť? Pretože vždy to robíme, vždy je program sústredený hlavne okolo Nedeľnej rutiny spojenej s rannou kávou, pomalým vstávaním, návštevou kostola, ak sa podarí aj iné príjemné stretnutie (ako tomu bolo aj túto Nedeľu) so známimy či už pri káve a koláči, alebo inej aktivite.. Túto Nedeľu sa k rutine pridalo aj sledovanie 2. kola svetového pohára v XCO, čo je asi jediná pravidelná TV SHOW, ktorú pozeráme - a učíme sa.. RED BULL TV, jediná stanica v našej domácnosti, aj to len na iPade, veď viete že TV nemáme..


No a ten problém? Ten spočíva v konfigurácii okolností, hlavne posledné - víkendy vs. týždne - keď týždne nič moc s počasím a víkend krásny.. A v tomto kontexte sa naše Nedeľné výjazdy vo veľkej miere zmenia na tréningové. Tak tomu bolo aj túto poslednú Nedeľu, síce preplnená ružinovská hrádza smerom na Gabčíkovo - dopriali sme si na asfalte 50 km v pomerne vysokom tempe, tam proti silnému vetru, späť vo vysokej rýchlosti.. Veľmi príjemný tréningový výjazd, po ktorom sme si ešte dopriali aj večerný výlet k putovnému miestu na Hlbokej ceste.. Predsa, je ten mesiac Panny Márie..



A to všetko v príprave na pretek v Kálnici, už budúci víkend!

A pre toto všetko je teraz Pondelok naplánovaný na oddych..

No comments:

Post a Comment