Friday 29 July 2016

PRE-RACE /  ŠKODA STUPAVA TROPHY - MTB & RUN - Stupava


INFO


30/07/2016
ŠKODA STUPAVA TROPHY - MTB & RUN - Stupava
Stupava

INTRO


Stupavský víkend je KLASIKA - VEĽKÁ KLASIKA - veľký víkend, plný očakávaní - veľa pretekárov - VEĽKÁ KONKURENCIA..



Reálne zmeranie si síl s tými čo skutočne trénujú, porovnať si o koľko zaostávame, učiť sa uskromniť a uspokojiť s DOBRÝM VÝSLEDKOM v silnom štartovom poli. Samozrejme že nevešiame klobúk dole, sme motivovaní obaja - Peter aj Lucia. Veľkú časť trate poznáme až dôverne - či budeme v kontexte dlhej trate schopní na nej zajazdiť aj najrýchlejšie úseky a vyskladať dobrý celkový čas visí vo vzduchu nasledujúceho víkendu.

CHARAKTER


Pri týchto dlhých tratiach volíme spoločné úsilie - MORE AMATE - a ciele sú totožné! Stráviť spolu pekný pretek a zabojovať. Už dnes vieme, že na štarte ženskej kategórie je veľmi silné zastúpenie favoritiek a výkonnostne nedosiahnuteľných pretekárok o to viacej nás bude zaujímať priame porovnanie s nimi!


Lucia + Peter

TRASA B - 76 km - 1860 metrov


Technickosti sa v zásade neobávame, poznáme si lokálny YARD v ktorom trénujeme. Dôležité je nastúpiť s rešpektom! Nejde len o samotnú náročnosť úsekov - treba ich brať hlavne v kontexte ÚNAVY a náročnosti 76 kilometrov a aj ambiciózneho výškového profilu. Vyskladať pretek takéhoto charakteru v Karpatoch sa dá len niekoľkými spôsobmi - určité prekrývanie s inými pretekmi doma v Bratislave bude. Stavať budeme na šetrení a dobrej DISTRIBÚCII energie a náročnosti výšlapov! Zjazdy veríme dokážeme posunúť na LIMIT - keďže ich dôverne poznáme..

OČAKÁVANIA


Pri týchto lokálnych pretekoch sa naše očakávania často opakujú - dobre si zajazdiť, možno spoznať niektoré nové, vzdialenejšie kúty Karpatov na ktoré nemáme dosah v tréningových jazdách. A tak to zaostáva aj pre tento pretek! S radosťou sa blíži Sobota v Karpatoch.


Cieľ je v Karpatoch pod 5 hodín!

No comments:

Post a Comment