Monday 23 May 2016

POST-RACE / ŠKODA Maratón Marikovskou dolinou - Udiča-Prosné


INFO
14/05/2016
ŠKODA Maratón Marikovskou dolinou - Udiča-Prosné
Udiča-Prosné


REPORT

Ono skutočne nie je o čom tu písať nakoľko sme nepretekali - vraj to bolo už cítiť z PRE-RACE Reportu.. Tak to síce nemalo byť, keď sme písali prognózu, ešte sme dúfali v odhodlanie..



Nebudeme to len na počasie aj keď to bolo skutočne neúprosné. Vznikli však v týždni viaceré napäté momenty ktoré sa pretavili do zdravotných výkyvov pre Petra Žiaka a keď sa to pridalo k tej zlej prognóze počasia, už nebol v teame nikto s odhodlaním pretekať. S ťažkým srdcom sme pretek nejazdili ale neznamená to negatívny pocit, neznamená to prázdnotu, znamená to opäť viacej pokory, viacej prijímania, viacej učenia sa o samých sebe..


VÝSLEDKY
Tento riadok je akosi zbytočný..

Peter Žiak - DNS

Lucia - DNS


ZÁVER
Učíme sa, že do našich vlastných rozhodnutí vždy budú vstupovať externé a neovplyvniteľné momenty - VSTUPY - ktoré musíme akceptovať, počúvať a o nič menej analyzovať. Zaberá to o nič menej energie ako reálna, samotná príprava na pretek. Nemáme to ani z ďaleka zvládnuté a podchytené a vznikajú z toho napäté momenty. A nám nezostáva nič iné, len si z nich brať to pozitívne a posúvať sa ďalej..
Veď aj Jolanda Neff na poslednú chvíľu odriekla posledný víkend pretek svetového pohára.. a to muselo byť o mnoho ťažšie.. Aj o tom je šport! Už mentálne pracujeme na novej vnútornej vyrovnanosti a príprave na ďaľšie preteky.

No comments:

Post a Comment